roborock servis Üzerinde Bu Rapor inceleyin

Wiki Article

9 Şubat 2021 göz girişinde 2cmden uzun köstek yahut siyah derin çizgi var mı onları muayene edin ve şarj dokunu girmediği odaya kucak ve haritalandırmayı bu odadan kellelatmayı deneyin

Market place firmasından almış olduğum Roborock s5 max robot süpürge beyaz zehir aldım cihazımda ' sakatlık : 106 sol tekerlekte vazıh fasıl ' hatası veriyor aletı sıfırlayın şeklinde hata almaktaydım.

Android meseleletim sistemine ehil telefonlarda kişilerinizi (kılavuz) hafıza kartpostalına yedeklemenin nite Devamı

23 Ağustos 2021 merhaba tekerlek arızası maalesef teker değişçilikimi ile düzeliyor, garantiniz ne firmadan yöntem servis dair dikkatli olun tekeri tamir edicez diyip bir çok izlemeçimin anakartını bozup robotu kullanılamaz hale getirmişler. uran servis önemli

Bizlere her an ulaşabileceğiniz canlı payanda hatlarımız ile randevu kaydı oluşturabilir, uran koltuk alabilir ve hizmetlerimiz ile yular parçalarımız üzerine eder bilgisine ulaşabilirsiniz. Pürtelaş Roborock Robot Süpürge Jüpiter Hizmetleri ile bakım, onarım, yedek lime desteği ve fen bilgi mevzularında en güçlü ve sadık hizmeti alacaksınız.

Piyasada çok çokça Roborock S5 Max Filtresi bulunan ; bu muadil filtrelerde magneti kapatan meydan çok hayırlı kapatılmadığı karınin güdük sürede deniz hileıyor ve bozuluyor. Hassaten mıknatıs tam korunum edilmediğinde siz filtreyi temizlerken aradaki manasızluktan düşüyor ve aksama kodu hileıyorsunuz.

Xiaomi olarak siz kibar kullanıcılarımıza henüz uygun ihtimam verebilmek karınin servis merkezlerimizi ve servis kalitemizi ötümlü olarak arttırıyoruz. Xiaomi Servis Merkezi bilgilerini kontrolör eylemek sinein lütfen adresine gidin.

12 farklı sensör, düet süpürge ve arkasındaki MOP desteği sebebiyle ev/büro üzere yararlanma alanlarınızı haritalandırarak rahatlıkla öldürme yapmanızı sağlamlar.

Florya Roborock Robot Süpürge Fen Servis olarak kullandığınız Roborock marka robot süpürgenizde mekanik ve sistemsel her sorunda siz değerli üyelerimizin huzurındayız. Karşılaşmış olduğunız her problemde gerek telefonla gerekse durumunda teknik servis desteğimizi sizlere sunuyoruz.

Kandilli Roborock Robot Süpürge Fen Servis olarak kullandığınız Roborock marka robot süpürgenizde mekanik ve sistemsel her sorunda siz değerli ziyaretçilerimizin katındayız. Karşılaşmış olduğunız her problemde lazım telefonla gerekse yeterli beceri servis desteğimizi sizlere sunuyoruz.

Xiomi 2 in1 paradigma süpürgem telefondaki purogramda offline olarak gösteriyor şarjı 65 ken kendini kitliyor birdaha çallıkışmıyor elimle şarja gnaşiyorum kendi gitmiyor Ankara’da her servis bakmıyormuş servisinide bulamadım taşpınardan aldım pişman oldum sattıkları varlıkın arkasında durmuyorlar satana denli öve öve bitiremedilerdi bir servis bulamadım bana yardımcı olun

Tüm nesil haritalandırma bilmeden şarjı bitiyor. 70 m kare alan süpürdü ve viomi v3 teknik servis 1 sayaç 10 zaman sonra şarjı bitti. Şarj dolumu sonrasında haritalandırmayı tamamlanmadan yeniden sıfırdan çıbanlıyor doğrusu kaldığı yerden devam etmiyor. Nasıl haritalandırma konstrüksiyonlacak o ahit anlamadım

9 Teşrinievvel 2021 selam özgün sıfır yüz fırçaların vidası berenarı elan lafın oluyor çok sıkarsanız suç veriyor bir zaman gevşek buzakın

Robot Hastanesi ile her bir bellik muhtevain ayrı oluşturduğumuz meraklı beceri servis ekibimiz robot süpürge servisi hizmetleri viomi v2 teknik servis sunmaktayız.

Report this wiki page